Testare „Gerovital StopAcnee”

Bunăă!

Astăzi o să povestesc puțin despre testare produselor Gerovital gama Stop Acnee.

Nu am mai scris de ceva timp și devine din ce în ce mai greu să reușesc să fac absolut tot ce îmi propun, în timp util.

Dar astăzi vreau să vorbesc puțin despre Gerovital.

Gerovital este unul dintre bradurile firmei Farmec. Aveți hyperlink atașat, către pagina de wikipedia unde puteți afla tot despre această firmă. Aceasta a fost fondată în anul 1945 la Cluj Napoca, este un brand românesc și în anul 2017 avea un număr de 760 de angajați. Pretty cool, huh?

În momentul de față în țară există un număr de 32 de magazine Gerovital, în orașe precum București, Constanța, Arad, Timișoara, Iași, Oradea, Brașov, Bacău, Cluj Napoca, Galați, Craiova, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș. Adrese magazine

Am intrat în campania de testare prin intermediul site-ului BuzzStore pe care îl ador pentru că îmi oferă șansa să testez anumite produse și să ofer o perspectivă a „omului normal”, nu influencer, nu reclamă plătită, ci doar experiențe reale ale unor produse de pe piață.

Bun, încep prin a sublinia că tenul meu este unul destul de problematic și devine uleios pe timpul zilei, adăugând și faptul că port mască 9 ore minim pe zi plus faptul că stând la birou am tendința de a-mi sprijini fața în mâini, am câștigat coșuri la nivelul obrajilor și al liniei maxilarului inferior (cele mai dureroase din punctul meu de vedere).

Am început prin a le testa din prima zi de când le-am preluat din magazinul Gerovital City Park Mall Constanța, și sincer, am văzut o schimbare din prima zi.

Fața se simțea mai bine, după Gelul Spumant, iar crema îmi lăsa pielea mai moale, mai elastică, dar produsul care mi-a plăcut cel mai mult a fost CREMA ULTRA ACTIVĂ.

Aplicarea pe un coș dureros, în faze incipiente, seara înainte de culcare, a acestei creme, face minuni. Am abuzat de folosirea acestei creme, mai ales în zonele în care se putea vedea coșul.

Pentru tenul meu, au funcționat și le recomand.

De asemenea, ia legătura cu un medic dermatolog pentru a afla exact problemele tenului tău și vezi ce produse se potrivesc pentru tipul tău de ten.

Dacă și tu le-ai testat aștept comentarii cu părerea ta. Ți-au plăcut sau nu au fost potrivite?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s