Adio 2019!🖕🏻

Cum vine sfârșit anului 2019 și va începe anul 2020 vreau să punctez puțin ce mi-a ieșit bine și rău în anul 2019 și ce vreau să fie diferit în anul care începe, ca o foaie albă pe care am voie să pictez absolut orice pentru că e decizia mea ce se va întâmpla cu mine în anul ce urmează să pășească timid în viața tuturor.

În 2019 am reușit să mă angajez la altă firmă. Am schimbat domeniul de activitate și chiar mă simt de parcă fac parte dintr-un grup. Am reușit să mă cunosc pe mine și să realizez că nu sunt persoana bună care credeam că sunt, și sunt perfect împăcată cu asta pentru că am abuzat și violat propozițiile ” Este ok, sunt ok!”,” Nu este nici o problemă!”, „Mă descurc”, ” Nu mă supăr!”. Și eram supărată, eram furioasă, nu era nimic ok și chiar nu mă descurcam cu sentimentele mele. Anul acesta voi învăța să zic ” Nu este ok ce faci, față de mine.”, ” Nu sunt ok cu decizia asta”, ” Mă pot descurca dar aș aprecia ajutorul tău!” și ” Mă deranjează și mă supără situația x”.

În anul 2019 am reușit să mă apuc de 4 hobby -uri și să le amân pe toate din lipsa interesului pe termen lung. În 2020 deja știu ce am încercat și nu m-a satisfăcut și nu mi-a menținut interesul. Toate acele încercări au fost dovezi că nu sunt ceea ce trebuie pentru a-mi face sângele să îmi fugă prin vene.

În 2019 am fost nesigură și am acumulat frustrări interioare din cauza neputinței mele în anumite situații în care puteam să deschid gura și să spun chestii sassy și directe care ar fi probabil jignit și deranjat alte persoane, dar am ales să mă dau pe mine la o parte și să tac și am ajuns să mă pun pe mine și sentimentele mele pe locul 2. În 2020 nu mai tac. Anul ăsta nu mai las lucruri neterminate cu nimeni. Dacă îmi ești drag, vei ști. Dacă nu, vei auzi din gura mea asta. Sănătatea mea mintală e mult mai importantă ca orice aparență ce trebuia păstrată.

În 2019 am ținut inutil oameni toxici în jurul meu. Nu am renunțat la ei pentru că le căutam scuze la orice greșeală. Le căutam bunătatea cum caută alții aur. În zadar. În 2020 le dau banii de bilet, să își ia zborul din viața mea.

Și totuși în 2019 am ținut prea puțin legătura cu oameni tare faini pe care nu am vrut să îi deranjez cu mesajele mele. În 2020 ați pus-o. Vă voi teroriza cu mesaje.

În 2019 din cauza problemelor insipide cauzate de oameni toxici m-am neglijat pe mine. Fizic. În 2020 e vremea unei schimbări.

Oameni buni, nu le dați voie oamenilor să decidă ce trebuie să faceți voi cu timpul vostru, cu viața voastră, cu banii voștri. În 2020 să ne axăm pe noi mai mult și pe ei mai puțin. Hai să ne vindecăm sufletele obosite și epuizate!

Să aveți un an nou mai bun, în care să învățați să vă puneți pe primul loc pe voi și sănătatea voastră!

🥂

Photo: weheartit