Apreciem la voi !

Am fost crescută într-o familie armonioasă unde bărbatul şi femeia sunt egali. Ciudat, nu ?

Vă vine să credeți ? Nu existau treburi de bărbat şi treburi de femeie.

M-am speriat sincer când am auzit prima dată un cuplu certându-se pe căcaturi.

Aşa că am învățat să apreciez următoarele tipuri de bărbați:

1. Bărbatul care îți cumpără tampoane.

Da, da ! Nu te uita aşa ciudat la display ! Apreciez bărbatul care nu mă lasă să zac în hemoragie şi se duce până la butic, să ia două tampoane cum se pricepe el să ceară acolo, dar nu mă lasă într-o baltă de sangre caliente.

2. Bărbatul care te îngrijește când eşti bolnavă.

Cum tu, draga mea, te duci şi cumperi juma’ de farmacie când el are o indigestie, ar fi mişto să se ducă şi el la fel când tu zaci gripată.

3. Bărbatul care nu consideră că locul tău e în bucătărie.

Dacă el are proasta impresie că doar tu găteşti, doar tu speli vase, doar tu faci curat sau doar tu te ocupi de casă şi el doar vine ca în vizită, ai greșit relația băiatul meu.

4. Bărbatul care nu uită să îți dea mesaj că a ajuns la destinație.

Apreciem dacă înainte să adormi dai un mesaj. Că poate stăm cu grijă, poate te căutăm la poliție, spital, morgă. Poate venim la ușa ta sau poate încercăm să îți punem gps la gleznă. Mai știi?

5. Bărbatul care îmi spune sincer când ceva nu merge.

Da, frumosule. Apreciez mult dacă îmi spui folosind cuvinte, că între noi doi ceva nu mai merge. Nu sunt perspicace, nu citesc în stele şi nici dimineața în urină, aşa că ia o gură de aer şi spune clar ce ai de spus.

6. Bărbatul care mă strânge în brațe noaptea!

Ador bărbatul care petrece timpul cu mine și nu pierdut, mort de beat printr-un club, unde probabil prietenii fac mișto de el și tufele se freacă de picioarele lui. Îl prefer pe cel care stă noaptea lângă mine.

7. Bărbatul care poate să schimbe un bec și bată un cui.

Pot să fac asta și eu, dar dacă bărbatul de lângă mine o face mult mai bine, pot spune că îmi crește inima că nu am un prostănac lângă mine. Da, nu te uita așa! Zi că nu îți vine să îl strângi de gât când nici o gaură în perete nu e în stare să dea, dar tu desfunzi canalizarea, repari mașina de spălat și schimbi și cauciucul în mijlocul unui izlaz.

8. Bărbatul care vrea copii

Nu mă grăbesc nicăieri și nici nu-mi sună ceasul biologic dar dacă e ultimul lui gând și aproximează că primul copil apare aproape de 40 de ani, să fii sănătos tu și toată familia ta. Copiii mei vor avea tată nu bunic.

9. Bărbatul care e capabil să se țină de cuvânt

Nu zic că dacă mi se oferă șansa eu nu bat în retragere de la o programare dar dacă tu îmi promiți că ajungi în 15 min, afară viscolește și e atât de frig că vezi pinguini făcând trotuarul, te rog să nu te uite Dumnezeu 45 de min peste alea 15.

10. Bărbatul care face gesturi frumoase

Cu ăsta termin.

Apreciez atât de mult o cutie de bomboane când mă vezi tristă, flori în zilele speciale, o îmbrățișare random, un combo de la Mcdonalds când îți trimit mesaj de la muncă că am zi grea, să mă scoți la o întâlnire chiar dacă avem o relație destul de avansată. Gesturi mici dar importante.

Nu idealiza bărbatul care te ignoră sau te tratează ca pe un obiect.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s